vrijdag 18 mei 2007

Ontloop de sandbox in de pvmultimedia seo contest

Zo nu nog even een artikeltje. Je moet in de title trouwens het stukje in de pvmultimedia seo contest wegdenken, maar dat was gewoon om de keyword density te verhogen. Spammen dus. Maargoed, dit artikeltje gaat dus over het ontlopen van de welbekende sandbox. Niemand weet hoe, maar mij is het gelukt! Ik heb namelijk in het begin der tijden van de realtones (anderhalf jaar geleden) twee domeinen geregistreerd, coolerealtones.com en coolerealtones.nl. Ik ben door tijdgebrek alleen coolerealtones.com gaan optimaliseren en een site op gaan gooien uch pvmultimedia seo contest kuch. Niemand wist toen nog dat coolerealtones.nl bestond, ook Google niet. Tot ik op het idee kwam de sandbox te ontlopen. Dit is het verhaal van de vlucht van de sandbox:

Eerst even wat over de sandbox zelf. De sandbox is niets meer dan het in quarantaine zetten van over geoptimaliseerde nieuwe websites. Dus ik dacht, als ik hem nou helemaal niet optimaliseer dan kom ik ook niet in de sandbox. En dan kan ik als de site niet meer nieuw is de site optimaliseren en cashen. En dat heb ik ook gedaan. Ik heb een website gemaakt met frames, geen teksten, geen titles, geen h1, ik heb zelfs de bestandsnamen vern*ukt. Het was zelfs zo erg dat er in een topic op tbforum te lezen was (het topic ging over het verdwijnen van een ringtone site uit google):
"als je zo'n script hebt/maakt als van coolerealtones is er geen probleem !" (hij doelt op coolerealtones.com nr1 in google)
Waarop iemand ander zei:
"Waarvan 10 resultaten met 'Untitled Document' als 'title'. Ik neem aan dat je een andere domeinextensie bedoelt? Anders is het resultaat wel erg bedroevend voor een ringtone-site." (hij doelt op coolerealtones.nl)
Dus niet alleen Google vond mijn site bedroevend maar anderen dus ook. En dat was ook de bedoeling, want een jaar later (nu dus) heb ik mijn site onpage geoptimaliseerd, en is ie niet nieuw meer waardoor ik geen gezeik heb met de sandbox.

Wat is dan nou de moraal van dit verhaal? Nou dat je simpel door nu een domein te registreren, je over een jaar de sandbox bent ontlopen. (Het domein moet natuurlijk wel geindexeerd worden door google)

1 opmerking:

ben zei

My web site is SEO optimize, have a look at http://www.buzzerme.com
It contains bikini contest, fashion contest, sex contest. We will launch the web site asap with prices like PS3